Microtruss Aluminiumkonstruktie b.v.

Sinds 1996 bent u bij Microtruss aan het juiste adres voor trussen en andere aluminium constructies. Wij zijn gevestigd in Leeuwarden en staan bekend om het meedenken met onze opdrachtgever: van ontwerp tot realisatie. Doordat we alles zelf fabriceren zijn we erg flexibel en kunnen we bijna elke wens vervullen. Met onze creatieve en technische knowhow hebben we reeds een grote variatie aan geslaagde producten en projecten mogen ontwikkelen en vervaardigen. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij onder andere ingenieursbureaus, constructeurs, standbouwers, architecten, scheepsbouwers en mediabedrijven, tenten- en podiumbouwers. Zo maken wij diverse spanframes, reclamedragers en het Genius Boothuis.

Truss Systemen

Microtruss levert kwalitatief hoogwaardige truss systemen. Trussen worden gebruikt in bijvoorbeeld de wereld van audiovisuele techniek, standbouw en reclame. De trussen van Microtruss zijn geschikt voor zowel kleine overspanningen en decoraties als zware en permanente constructies. Naast trussen in standaardformaat leveren wij ook op maat gemaakte constructies. Sterker nog, dat is onze specialiteit!

Special products

Is een standaardoplossing niet toereikend en bent u op zoek naar een specifieke toepassing? Microtruss denkt graag met u mee! Wij hebben al veel speciale aluminium constructies mogen ontwikkelen en denken niet in problemen, maar in kansen. Zo is Microtruss onder andere bedenker en producent van het Genius Boothuis, een unieke bootoverkapping.

Projecten

De producten van Microtruss worden gebruikt in vele toepassingen. Wij staan voor u klaar om een passende aluminium constructie voor u te ontwikkelen, maar onze kracht zit ‘m ook in het meedenken in het totaalconcept. Wilt u graag een beursstand die uw bedrijf op originele wijze onderscheidt? Of bent u op zoek naar een specifieke oplossing om grote afstanden te overbruggen? Het is allemaal bespreekbaar. In ons portfolio vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.

projecten-microtruss